• DOLAR 34.283
  • EURO 37.553
  • ALTIN 2895.995
  • ...
`Müslümanlar zulmün son bulması için birleşmeli`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Siyonist İsrail’in Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa’ya yönelik küstahça saldırılarına tepki gösteren Şanlıurfalılar, Müslümanların bir araya gelerek Filistin’e sahip çıkması gerektiğini dile getirdiler.

İsrail’in 1948’den bu yana Filistinli Müslümanların üzerinde zulüm yağdırdığını ifade eden Behçet Atila,  Siyonist İsrail’i lanetledi. Zulmün bitmesi için Müslümanların birleşmesi gerektiğini belirten Atila, “Müslümanlar bir olmadıkça, beraber hareket etmedikçe bu zulümler bitmez. Biz ne zaman Allah’ın ipine sımsıkı sarılırsak ve vahdeti tesis ederken zulüm o zaman bitecektir.”dedi.

Dünyanın her yerinde Müslümanların zulüm görmesinin tek sebebinin ümmet arasındaki ihtilaflar olduğunu Abdullah Marık, “Müslümanların ilk kıblegahı olan Mescid-i Aksa, İsrail askerleri tarafından o pis postallarıyla çiğneniyor ve Kur’an-ı Kerim tekmeleniyor. Bu Müslümanlara en büyük hakarettir. Müslümanlar, maddi ve manevi yönden bir arada olsaydı, küfre karşı yekvücut durabilseydi, İsrail’in yaptığı bu küstahlığa karşı haddini bildirirdi.” ifadelerinde bulundu. 

İsrail’in Filistin’de yaşlı-çocuk, kadın-erkek demeden Müslümanları vahşice katlettiğini belirten Mahmut Benzer ise, “İsrail’in yaptığı zulümleri gördükçe içimiz yanıyor. Mescid-i Aksa’yı o hale getirdikleri için içimiz yanıyor. Allah, siyonist İsrail’in belasını versin. İslam âleminin küfre karşı birlik ve beraberlik içinde olmasını temenni ediyoruz” şeklide konuştu.(Sedat Kuşulay-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir