• DOLAR 34.189
  • EURO 38.151
  • ALTIN 2924.77
  • ...
Adana Basınından Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 

ADANA- Adana`da 14 Ekim 2011 Cuma günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

ADANA HABER GAZETESİ: Durak Adliyeden Çıkmıyor!
İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan Aytaç Durak ve bürokratları, belediyeye ait arsa satışında usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla ifade verdiler.

Cemiyetten Özer`e Kınama
Çukurova Gazeteciler Cemiyeti, Belediye Meclisinde yaptığı konuşmada gazetecileri belediyelerden zarf almakla suçlayan CHP`li Meclis üyesi Bekir Sıtkı Özer`i sert bir dille kınadı. Özer`in sözlerinin bütün gazetecileri zan altında bıraktığını belirten Cemiyet Yönetimi, yayınladığı kınama mesajında "Bildiğinizi söylüyor ve bu kişileri açıklamıyorsanız, ya şantajcı, ya yalancı, ya da aynı suça ortaksınız"denildi. Cumhuriyet Savcıları göreve çağrıldı.

Rektör Yargılanıyor
ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Alper Akınoğlu ve 5 bürokratı ` görevi kötüye kullanma` suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. Rektör için 6 yıl, diğer sanıklar için 3`er yıla kadar hapis cezası istendi.

TOROS GAZETESİ: Durak Yine Serbest
Durak ve bürokratları ifade verdikten sonra serbest bırakıldı. Durak`ın serbest bırakılması, tutuklama bekleyen birçok kişinin hevesini kursakta bıraktı.

"Bildiğin isimleri açıklamazsan ya ortaksın ya da şantajcısın"
Çukurova Gazeteciler Cemiyeti, CHP`li Belediye Meclis Üyesi Bekir Sıtkı Özer`in ` gazeteciler belediyelerden zarf alıyor` şeklindeki açıklamalarını kınadı ve sert bir açıklama yaptı.

Ceyhan`da bufalo eti yakalandı
Ceyhan Sirkeli gişelerinde yol kontrolü yapan jandarma 33 BHA plakalı aracın bagajında 200 kilo kaçak bufalo eti ve 1 kilo 86 gram kubar esrar ele geçirdi.

5 OCAK GAZETESİ: Durak`tan MHP`ye Sürpriz Ziyaret
Hakkındaki iddialar nedeniyle önce bağlı bulunduğu parti MHP`den istifa eden ardından İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden alınan Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, adliyedeki ifadesinden kısa bir süre sonra MHP İl binasına sürpriz bir ziyarette bulundu.

Arsa Sorgusu
Dikili Mahallesinde bir arsanın satışıyla ilgili usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla Durak ile birlikte 6 kişi ifade verdi.

Seyhan ve Yüreğir`i Birbirine Bağlayacak Yeni Köprü Geliyor
Merkez İlçeler Seyhan ve Yüreğir`i birbirine bağlayacak yeni bir köprünün yapımı ve 3 ayrı proje için İller Bankasından yaklaşık 32 milyon TL`lik bir kredi alınacak. (Ayhan Kaya-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir