• DOLAR 34.227
  • EURO 37.311
  • ALTIN 2928.81
  • ...
"Hukukun savunma ayağı, Baro ve mensuplarıdır"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Olağan Genel Kurul ile yeni yönetimini belirleyen Batman Barosu’nu ziyaret eden Batman Kızılay Şube Başkanı Sabahattin Tezdiğ,  Batman Baro Başkanı Avukat Ahmet Sevim ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini iletti.


Toplumu oluşturan bireylerin yaşama ve savunma hakkı başta olmak üzere, tüm hak ve özgürlüklerin hukuk önünde eşit bir şekilde kullanılmasında, avukatlık mesleğinin ve baronun önemli bir yerinin olduğunu belirten Tezdiğ, Baro’ya yeni seçilen başkan ve yönetimine başarılar dileyerek,  “Özellikle hukukun savunma ayağı olan baro ve mensupları, bizler için çok kıymetlidir. Zaten bizim yönetim anlayışımızda meslek grupları, dernekler, sivil toplum örgütleri ve kanaat önderlerimizle, ortak akılla fikir alışverişinde bulunarak hareket etmeye çalışıyoruz. Şimdiye kadarki uygulamalarımız bu doğrultudadır. Bundan sonra da aynen devam edecektir. Batman Barosuyla sürekli iletişimde olacağız ve birlikte hareket etmekten mutluluk duyacağım.” şeklinde konuştu. 


Baro Başkanı Sevim ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette Tezdiğ, Batman’ın sorunlarını da dile getirme fırsatını da bulduklarını söyledi.


Ziyaretin sonunda Batman Kızılay Başkanı Sabahattin Tezdiğ Batman Baro Başkanı Ahmet Sevim'e tekrar hayırlı olsun diyerek kendisine Kızılay'ı hatırlatan bir hediye takdim etti. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir