• DOLAR 34.138
  • EURO 38.25
  • ALTIN 2921.902
  • ...
Ortadoğu inşaat Fuarı Diyarbakır`da Açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Türkiye Ekonomisinde önemli bir paya sahip yapı sektöründeki tüm yeniliklerin, gelişmelerin ve ürünlerin sergilendiği "Ortadoğu İnşaat Fuarı" ile "Ortadoğu Belediye İhtiyaçları" fuarı, TÜYAP Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezinde açıldı.

Fuarın açılışında AKP Diyarbakır milletvekili Galip Ensarioğlu, Diyarbakır Vali yardımcısı ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Baydemir, da hazır bulundu. Yapılan konuşmalarda Diyarbakır`ın bütün güzelliklere layık olduğu teması vurgulandı.

Fuarla, müşterilerle bir araya gelebilme ve bayilik verme ilişkilerinin geliştirme fırsatı yakalamanın yanı sıra mimar, mühendis, müteahhit, kamu kurumları ve yatırımcı kuruluşlar ile nihai tüketicileri katılımcı firmalarla buluşturulması hedefleniyor.

Diyarbakır`da ikinci kez düzenlenen "Ortadoğu İnşaat Fuarı" ve "Ortadoğu Belediye İhtiyaçları Fuarı"nın ayrıca belediyelere mal ve hizmet üreten lider firmalarla, belediyelerin buluşması amaçlandı. Fuarda çağdaş kent yaşamı için ihtiyaç duyulan hizmet ve projeleri kapsayan teknolojik yenilikler ve ekipmanları sergilendi.

Sektördeki önemli markaların buluştuğu fuarda, yapı sektörüne ilişkin tüm yenilikler ve gelişmeler ile yerel yönetimlerin ihtiyaçlarına yönelik ürün ve hizmetlerin topluca sergilenmesi, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde hedeflenen modern kentleşme sürecine önemli katkıda bulunacak. Fuarda yapı malzemeleri, yapı teknolojileri, doğalgaz, ısıtma, soğutma, havalandırma, izolasyon gibi her türlü inşaat malzemesi sergileniyor.

Yoğun ilginin gösterildiği Ortadoğu İnşaat Fuarı, 13 - 16 Ekim tarihleri arasında Saat 10.00 ile 19.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak.
Osman İçli - İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir