• DOLAR 34.215
  • EURO 37.562
  • ALTIN 2888.43
  • ...
DEDAŞ'tan motivasyon toplantısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - DEDAŞ Genel Müdürü Mustafa Yılmaz, Batman’daki saha çalışanları ile bir araya geldi. İnsan Kaynakları Müdürü Emirhan Karayay ile birlikte görüşüp, sorunlarını dinlediği işçilerden 7’sine ödül veren Yılmaz, DEDAŞ’ın büyük bir aile olduğunu ve hep birlikte karşılaşılan sorunların üstesinden geleceklerini söyledi. Toplantıda, DEDAŞ Batman İl Müdürü Murat Dursun ve diğer il yöneticileri de hazır bulundu.

Bölgedeki yüksek kayıp kaçak oranı nedeniyle zaman zaman sıkıntılar yaşadıklarını dile getiren DEDAŞ Genel Müdürü Mustafa Yılmaz, DEDAŞ ailesi olarak hep birlikte sıkıntıları aşacaklarına inandıklarını söyledi.

DEDAŞ İnsan Kaynakları Müdürü Emirhan Karayay ise, DEDAŞ sorumluluk alanındaki 6 ildeki tüm çalışanların aynı statüde bulunduğunu belirterek, şirket politikasında işçilerin alın terine saygının öncelikli olduğunu söyledi. İşçilerin şartlarını daha da iyileştirme konusunda adım attıklarını da ifade eden Karayay, el birliğiyle sorunları aşacaklarına olan inancını yeniledi.

7 işçiye ödül verildi
Yaklaşık 3 saat süren toplantı sonrası DEDAŞ Genel Müdürü Mustafa Yılmaz, İnsan Kaynakları Müdürü Emirhan Karayay ve Batman İl Müdürü Murat Dursun tarafından saha işçilerinden Ömer Öner, Ekrem Kartay, Salih Kaplan, Ramazan Atayan, İhsan Kuyumcu, Mahsum Öner ve Ahmet İpek’e yaptıkları çalışmalardan ötürü ödül verildi.  (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir