• DOLAR 34.254
  • EURO 37.657
  • ALTIN 2877.702
  • ...
Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Mardin'de başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca bu yıl Masa tenisi Federasyonu ve Mardin Valiliği'nin desteği ile 6'ncısı düzenlenen Türkiye şampiyonasında 7 erkek 8 kız takımı birincilik için yarışacak.

Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen törende konuşan Vali Yarımcısı Ali ikram Tuna, bu tür etkinliklerin çok faydalı olduğunu söyledi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın böyle bir etkinliği Mardin'de düzenlediği için mutlu olduklarını belirten Tuna, Türkiye'nin farklı illerden gelen gençlerin hem yarışacağını hem de kenti gezme fırsatı bulacağını kaydetti.

Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Kuzu ise yetiştirme yurtlarındaki gençlerin arasında yapılan Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nın Mardin’de yapıldığını hatırlatarak, Türkiye'nin farklı kentlerinden 60'a yakın sporcunu katılımı ile turnuvanın 2 gün devam edeceğini söyledi.

Kuzu sözlerini şöyle sürdürdü; “8 kız ve 7 erkek toplamda 15 takım katılıyor. bölge elemlerinden geçerek toplam 60 sporcu ve 20 antrenör Mardin'e geldi. Bugün yarışma başladı. Önce gurup elemeleri olacak. Yarında yarı final ve final müsabakaları olacak.” (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir