• DOLAR 34.157
  • EURO 37.977
  • ALTIN 2885.86
  • ...
Köprü-Der Muhtaç Aileleri Sevindirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Çermik merkez ve civar köylerde yaptığı hayır çalışmalarıyla halkın teveccühünü kazanan Çermik-Köprü Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Köprü Der), her ay yaptığı düzenli gıda yardımları çerçevesinde 53 fakir aileyi daha sevindirdi.

Yardımlarla ilgili olarak Köprü-Der Yönetim Kurulu`ndan yapılan açıklamada, ilçede bulunan yardıma muhtaç ailelerin aylık temel gıda ihtiyaçlarını gidermeye çalışıldığı belirtilerek, "İlçemizde tespit ettiğimiz yüz on muhtaç ailenin yaklaşık yarısına ulaşmış bulunmaktayız. Her ay artarak devam eden temel gıda yardımlarını, hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle sürdürmekteyiz. Duyarlı vatandaşlarımızın yapmış olduğu hayırlarla fakir ailelerin sıkıntılarını az da olsa gidermeye çalışmaktayız.

Yardım komisyonu tarafından tespit edilen yüz on muhtaç ailenin tamamına ulaşmayı hedefleyerek, bu konuda sağduyulu vatandaşlarımızdan, yetimlerin, öksüzlerin ve son derece yardıma muhtaç olanların yüzlerini güldürüp hayır dualarını almaya davet ediyoruz`` denildi.
Mehmet Akarsu - İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir