• DOLAR 34.163
  • EURO 38.009
  • ALTIN 2884.848
  • ...
Almanya`daki Fuarda Batmanlı Bir Firma
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Almanya`nın Köln kentinde 8-12 Ekim tarihleri arasında açılan Anuga Gıda fuarına 100 ülkeden değişik firmalar katıldı. İki yılda bir Köln`de düzenlenen Anuga gıda fuarında Türk firmaları, bu yıl 4 bin metre karelik alana yayıldı. Dünya`nın en büyük gıda fuarı Anuga`ya bu yıl Batman Sarıkız Soda firması da katıldı.

Fuara İstanbul Ticaret Odası ile katılan Batman Sarıkız Soda`ya, Batman Ticaret Odası yönetim kurulu üyesi olan Serhat Kaya ve iş adamı Mehmet Şerif Avcu Almanya`ya giderek destekte bulundular.

Fuara destek amaçlı gittiklerini belirten Kaya; "Fuar iki yılda bir düzenleniyor 100 ülkeden değişik alanda firmalar katılıyor. Sayın Avcu ile birlikte Batmanlılık bilinci ile hareket ederek Almanya`ya gittik. Dört gün boyunca hemşerilerimize destek ve moral vermeye çalıştık. Dünya çapında bir fuara Batmanlı bir firmanın katılması gurur verici herkese nasip olmaz. Umarım 2013`te düzenlenecek fuara da Batmandan firmalar katılır, böylece Batman`ı Dünya`ya tanıtmaya devam ederiz." İfadelerini kullandı.
Halid Coşkun-İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir