• DOLAR 34.136
  • EURO 38.02
  • ALTIN 2884.335
  • ...
Konya Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA - Konya`da yayımlanan bazı gazetelerin bugünkü haber başlıkları şöyle;

Hakimiyet: "Vatandaş da Tepkili"
İl Genel Meclisi Sanayi ve Ticaret Komisyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, Gaznet`in verdiği doğalgaz hizmetine tepki göstermiş,`Bir fotokopi makineleri bile yok` demişti. Hakimiyet`i arayan vatandaşlar, Erol Küçükbakırcı`nın tepkilerine destek vererek, Gaznet`e tepki gösterdiler.

Merhaba: "Ticarileşme Uyarısı"
Hazreti Mevlana`ya ticari gözle bakıldığını vurgulayan Doç. Dr Ekrem Demirli. Konevi`de bu hatanın tekrarlanmaması gerektiğini belirtti.

Memleket: "Hedef 20 Ülke"
Konya`da faaliyet gösteren yardım dernekleri, geçen yıl 11 ülkedeki ihtiyaç sahiplerine kurbanlık götürmüştü. Dernekler, bu yıl 20 ülkeye ulaşarak kardeşlik bağlarını güçlendirmeyi hedefliyor.

Anadolu Manşet: "Biz Değiştirdik, Siz Geliştirin"
Selçuk Üniversitesi rektörlüğü yaptığı 8 yılı değerlendiren Prof. Dr. Süleyman Okudan, yeni rektöre de tavsiyede bulundu. 8 yılda üniversiteyi değiştirdiklerini kaydeden Okudan, yeni kadronun bu değişimi sürdürmesi gerektiğini söyledi.

Yeni Konya: "Hissedilen Değişim"
2004 yılından itibaren üniversite bünyesinde 15 olan fakülte sayısını 23`e, 13 olan araştırma ve uygulama merkezi sayısını ise 28`e yükseldiğini belirten Rektör Okudan, YÖK`ün Uluslararası Yayın Sıralaması istatistiğine göre 2005 yılında 15`inci olan Selçuk Üniversitesi, 2010 yılı verilerine göre 8`inciliğe yükseldi` dedi.
M.Sait Adiyaman - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir