• DOLAR 32.521
  • EURO 35.003
  • ALTIN 2441.388
  • ...

MARDİN - MESOB Başkanı Doğan Gazan ile MNG Kargo Bölge Müdür Yardımcısı Aydın Şahin arasında imzalanan protokol ile üyelerin kargolarını daha ucuz bir şekilde göndermeleri için imkân sağlandı.

MESOB’ ta düzenlenen imza töreninde konuşan Birlik Başkanı Doğan Gazan, esnafın en büyük maliyetlerinden birisinin de kargo olduğunu ifade ederek, kargo maliyetlerini asgariye indirmek için kargo şirketi ile anlaşarak esnafın bu imkandan faydalanması için gerekli çalışmayı yaptıklarını söyledi.

Kargo gönderi bedellerinde MNG ile resmi olarak anlaşma sağladıklarını vurgulayan Gazan, “Esnaflarımız malzeme transferinde hız ve güvenirlik açısından kargo sistemini tercih ediyorlar. Kargo maliyetleri esnafımız için çok önemlidir. Bu nedenle üyelerimize indirimli kargo konusunda yardımcı olmak için girişimde bulunduk ve bu anlaşmayı sağladık. Esnaf ve Sanatkârımıza hayırlı olsun. İndirimden faydalanmak isteyen esnaflarımız geniş bilgiyi MNG Kargo Şubelerinden alabilir.” dedi

MNG Kargo Bölge Müdür Yardımcısı Aydın Şahin ise 11 yıldır Mardin merkez ve tüm ilçelerinde faaliyet gösterdiklerini hatırlatarak, anlaşma neticesinde kargo ücretlerinden yaklaşık yüzde 60 civarında indirim sağlanacağını kaydetti.

Yapılan konuşmaların ardından MESOB Başkanı Doğan Gazan ile MNG Bölge Müdür Yardımcısı Aydın Şahin arasında protokol imzalandı. (M. Salih Keskin – İLKHA)