• DOLAR 32.447
  • EURO 34.786
  • ALTIN 2443.575
  • ...
Suruç'ta 11 bin kişiye sıcak çorba
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Aligör Mahallesi’nde kurduğu çorba evinde her gün 11 Bin Kobani’li misafire sıcak çorba çıkarıyor. Sabahın erken saatlerinde yapımına başlanan çorba Büyükşehir Belediyesine ait araçlarla Suruç’taki misafirlerin yer aldığı barınma alanlarına götürülerek ikram ediliyor.


 

Çorba ikramının yapıldığı Suruç İlçesinde ziyarette bulunan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nihat, Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.


 

Daha sonra Kobanili misafirlerin yer aldığı geçici barınma alanını ziyaret eden Kılıç, buradaki misafirlerle sohbet etti. Daha sonra ziyaretleri hakkında açıklama yapan Kılıç, Büyükşehir Belediyesi olarak ilk günden beri Kobanili misafirlerin yanında olduklarını belirtti.


 

Kobanili misafirler için hizmet veren Çorba evini de ziyaret ettiklerini de dile getiren Kılıç, Belediyesi’nin çorba evinden günde 11 bin kişiye yönelik çorba çıkarıldığını, çorbaların çadır kentlerde dağıtıldığını belirtti. (Abdulhekim Bulut - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir