• DOLAR 32.481
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2441.34
  • ...
SP`li Kadınlardan HÜDA PAR`a geçmiş olsun ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - PKK/HDP yandaşlarının Kobani olaylarını bahane ederek İslami kurumlara ve mütedeyyin kişilere saldırmasının ardından, HÜDA PAR’a ziyaretler devam ediyor. Saadet Partisi Bursa kadın kollarından oluşan bir heyet, Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Bursa kadın kollarını ziyaret edip geçmiş olsun temennilerinde bulundu.

Saadet Partisi Bursa İl yönetimindeki kadın kolları HÜDA PAR’a yapılan saldırıları kınadıklarını ve söz konusu saldırıların kendilerini çok üzdüğünü ifade ettiler.

Yapılan saldırıların insanlık dışı olduğunu söyleyen SP’li kadınlar birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Geçmiş olsun ziyaretine gelen SP’li kadınları HÜDA PAR Bursa İl başkanlığında karşılayan HÜDA PAR Bursa İl Kadın Kolları başkanı Fatma Şimşek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

SP’li kadınlara bilgi veren Fatma Şimşek yapılan saldırıların özelde  HÜDA PAR ve çeşitli STK’lara genelde ise bütün İslam`a ve İslami değerlere yapıldığını kaydetti.
Müslüman kadın ve erkeklerin böylesi bir zor zamanda sürekli dayanışma içerisinde olması gerektiğini vurgulayan Şimşek, bu sıkıntılı günlerin farklı hayır kapılarını aralayacağın söyledi.

Yapılan karşılıklı görüş alışverişi ve konuşmaların ardından SP’li kadınlar, HÜDA PAR Kadın Kollarıyla vedalaşarak, partinin Bursa İl başkanlığından ayrıldı.   (Zeki Aras - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir