• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
700 Öğrenciye Mont ve Kaban Yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Ticaret Borsası tarafından Batman`da bulunan ilköğretim okullarında mont yardımı yapıldı. 701 öğrenciyi kapsayan yardım kapsamında okul idareleri tarafından tespit edilen öğrencilere kışlık mont hediye edildi. 50. Yıl İlköğretim Okulunda yapılan sembolik dağıtım törenine Borsa Başkanı Beşir Altunç, Başkan yardımcısı İbrahim İzmir, Yönetim Kurulu Üyesi M. Şah Çakar ve Milli eğitim Müdürü Şerif Akboğa katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Akboğa, mont dağıtımı sonrasında yaptığı açıklamada Ticaret Borsası tarafından öğrencilere 701 adet mont yardımı yapıldığını belirterek şöyle konuştu: "50. Yıl ilköğretim Okulunda 10 öğrenciye temsili olarak yardımı ulaştırdık. Diğer montlar okul idareleri tarafından ailelere ve muhtaç öğrencilere dağıtılacak. Ticaret Borsasının örnek çalışması Önümüzdeki kış günleri için güzel bir organizasyon oldu. Çocuklarımız bu kış mevsimini sıcak bir şekilde geçirecek. Bu imkanı sağlayan ticaret borsası başkanı Beşir Altunç ve yöneticilerine teşekkür ediyoruz."

Batman Ticaret Borsası Başkanı Beşir Altunç ise yaptığı konuşmada, bu imkanı kendilerine sağlayan İl Valisi Ahmet Turhan, Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa`ya teşekkür ederek öğrencilere yapmış oldukları mont yardımının sevincini yaşadıklarını ve bu tür desteklerinin devam edeceğini belirtti. Altunç, öte yandan Batmana yeni bağlanan Akbaş Köyü İlköğretim Okulu Bahçesinin betonun yapılması için destekte bulunduklarını açıkladı.

Batman Ticaret Borsası Başkanı Beşir Altunç, Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğaya, yaptığı eğitim çalışmalarından ve gösterdiği başarıdan dolayı plaket verdi.
M. Salih Özcan - İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir