• DOLAR 34.261
  • EURO 37.627
  • ALTIN 2873.969
  • ...
HEDA DER`den HÜDA PAR`a geçmiş olsun ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA – IŞİD’in Kobaniye girmesini bahane eden PKK/HDP’li çetelerin, Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) ve Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi derneklere yönelik saldırılarına İslami STK ve cemaatlerden tepkiler gelmeye devam ediyor.

Halk Eğitim Dayanışma ve Araştırma Derneği (HEDA DER) Adana Şubesi heyeti, PKK saldırılarında şehit edilen Peygamber Sevdalısı 6 gencin taziyesi ile geçmiş olsun dileklerini iletmek üzere HÜDA PAR Adana İl Başkanlığını ziyaret etti. HEDA DER Adana Şube Başkanı Murat Özdemir ve dernek üyelerini, HÜDA PAR Adana İl Başkanı Veysel Yavuz ve parti yetkilileri karşıladı.

Ziyarette konuşan HEDA DER Şube Başkanı Özdemir; İslami kimliklerinden dolayı PKK ve HDP’lilerce katledilen Müslümanlar için taziye dileklerini sundu. Saldırıya uğrayan, evleri, iş yerleri ve dernek binaları yakılan Müslümanların yanlarında olduklarını ifade eden Özdemir, saldırılarla PKK/HDP’lilerin İslam’a olan düşmanlıklarının tescillendiğini, oynanan oyunların da ortaya çıktığını dile getirdi.

Yapılan saldırılara karşı HÜDA PAR’ın yanında olduklarını ifade eden Özdemir, “Bu olaylar sadece HÜDA PAR ve camiasına değil, tüm Müslümanlara yapılmıştır. Saldırıların ardından Müslümanların kalpleri kaynaşıp yakınlaşmıştır. Bu vesileyle kardeşliğimizin güçlendiğini ve bu kardeşliğin kalıcı olması için gayret edeceğimizi belirtmek isteriz. Bu caniler tarafından yapılan haince saldırıya karşı HÜDA PAR ve camiasının yanında olduğumuzu göstermek için buradayız. Rabbimizden İslam düşmanların planlarını bozup, bunları ümmetin vahdetine vesile yapmasını diliyoruz.”dedi.

Bölgenin durumu ve son gelişmeler hakkında misafirlere bilgiler veren HÜDA PAR Adana İl Başkanı Veysel Yavuz da, duyarlılık ve destek ziyaretlerinden dolayı STK temsilcilerine teşekkür etti.

(İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir