• DOLAR 34.294
  • EURO 37.558
  • ALTIN 2933.388
  • ...
Bingöl Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl`de 10 Ekim 2011 Pazartesi günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Bingöl Olay Gazetesi: Polis ile Baluken Arasında Gerginlik
BDP Bingöl Milletvekili İdris Baluken ile polis amiri arasındaki söz düellosu kameralara yansıdı. Tartışma esnasında Baluken`in gözlükleri kırıldı.

Diyarbakır`dan Gemlik`e gitmeye çalışan BDP`lileri polisin engellemesi üzerine güvenlik güçleri ile BDP`liler arasında gerginlik yaşandı.

Bingöl Kent Haber Gazetesi: Kültür Müdürlüğü Bingöl`ü Tanıtacak
Çekimlere Zağ Mağarası`ndan başlayan proje koordinatörleri, 3 aylık süre zarfında Bingöl`ün tüm tarihi yerleri ile doğa güzelliklerini kapsayacak görsel materyaller hazırlayacaklar.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından hazırlanarak Fırat Kalkınma Ajansı`na (FKA) sunulan ve ajans tarafından `Doğrudan Faaliyet Destek Programı` kapsamında kabul edilen "Bingöl İli Kültür ve Turizm Değerlerinin Görsel Tanıtımı" projesinin çalışmalarına başlandı.

Bingöl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile FKA arasında imzalanan protokolün ardından ilin görsel materyallerle tanıtımını amaçlayan projenin çalışmalarına başlayan kültür müdürlüğünün ilk durağı tarihi Zağ Mağarası oldu.

Bingöl Haber 12 Gazetesi: 15 Kursiyere Katılım Belgesi
Bingöl Belediyesi Meslek Edindirme Kursları kapsamında açılan bilgisayar kursu sona erdi. Kursa katılan 15 kursiyere katılım belgesi verildi.

Bingöl Online Gazetesi: Genç MYO İçin Dernek Kurulacak
Bingöl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Sekreteri Fırat Atan ile birlikte Genç Milli Eğitim Müdürü Süleyman Bulut`u ziyaret eden Genç Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Alaaddin Yüksel, MYO`nun daha hızlı büyümesi ve gelişmesi için dernek kurulacağını açıkladı.

Solhan Haber Gazetesi: Kızlar Cahil Kalmış, Kimin Umurunda
Kalkınma planındaki yüzde 100`lük hedefe rağmen kalacak yeri olmayan kız öğrencilerin yüzde 59`u lise öğrenimine devam edemiyor. Vatandaşlar, okumak isteyen kız öğrencilerin sorununun çözümüne ilişkin bir gayret görmediklerini dile getirerek siyasilere ateş püskürdü.
Ali Yıldırım - İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir