• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Adımlar Dergisi`nden Doğruhaber`e ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL- Son günlerde bölgede PKK/HDP çetelerinin saldırı ve vahşi cinayetlerine karşı birçok kesimden tepkiler devam ediyor. Bu vahşete dur diyen bir kesim de Adımlar Dergisi grubu oldu. Doğruhaber Gazetesini ziyaret eden Adımlar Dergisi heyeti saldırıların kabul edilemeyeceğini ve Müslümanların saldırılar karşısında birlik olmaları gerektiğine vurgu yaptı.

Doğruhaber Gazetesini ziyaret eden Adımlar Dergisi Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Cem Türkbiner, Yazarlar Aydın Kalkan ve Tufan Ersöz’ü, Doğruhaber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Özcan ve Gazete yazarları Abdulkadir Turan ve Abdulhakim Sonkaya karşıladı.

Ziyarette Pkk/HDP’nin son saldırıları konuşuldu. Karşılıklı yapılan konuşmalarda Pkk/HDP çetelerinin bugün bölgede yaptıkları vahşetin daha büyüğünü 90’larda da yaptığına dikkat çekildi. Bölge Müslümanlarının kimseye saldırmadığını, vahşice katledilen Müslümanlara yapılan zulmün ortada olduğu belirtildi. Konuşmalarda Pkk/HDP çetelerinin insanlıktan nasibini almadığı gerçeğinin tüm bölge insanlarınca bilindiği ancak halkın tehdit edilerek korku duvarı oluşturulduğu belirtilen konuşmalarda, Pkk/HDP çetelerinin Müslümanlara yönelik yaşattığı vahşete tüm Türkiye’nin de artık şahitlik ettiği ifade edildi. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir