• DOLAR 32.457
  • EURO 34.864
  • ALTIN 2448.182
  • ...
Cüppeli Ahmet Hoca: Ya Rabbi! Sen İslam düşmanlarını kahreyle
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR –  Bayrımın 4. Günü Kobani meselelerini bahane ederek Diyarbakır başta olmak üzere bölgede mütedeyyin Müslüman Kürd halkına büyük bir saldırı ve linç eylemi içerisine giren PKK/HDP’li çetelere tepkiler giderek artıyor.

Konu ile ilgili olarak yaptığı bir vaazında olaya sert tepki gösteren Cüppeli Ahmet Hoca lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü hoca, Müslüman Kürt halkına PKK/HDP’li çeteler tarafından yapılan saldırıların temelinde PKK’nin din düşmanlığının olduğunu dile getirerek, “PKK Müslümanlara karşı kurulan bir örgüttür.” ifadelerini kullandı.

Yaşayan toplumlar arasında dinine en çok bağlı olanlardan bir toplumunda Kürt halkı olduğunu belirten Cüppeli Ahmet Hoca, sözlerine devamla; “PKK denen bir örgütü bu insanlarımıza musallat etmişler. Din düşmanlarının amacı, PKK eliyle onları perişan etmek.” tespitinde bulundu.

“Onlar, Kürt çocuğuydu”

Kurban eti dağıtırken PKK/HDP’li çeteler tarafından vahşice katledilen Yasin Börü’yü de örnek veren Cüppeli Hoca, Yasin’in kurban eti dağıttığına dikkat çekerek, “Masum çocukları öldürüyorlar.” ifadesini kullandı.

Cüppeli Hoca, “Arkadaşlarıyla beraber binaya sığınıyorlar. Ev sahibi, onları kovarak PKK’nin eline veriyor. Önce bunları silahla tarıyorlar. Sonra binadan aşağı atıyorlar. Sonra 25 bıçak saplıyorlar. Aşağı düştükten sonra eziyorlar. Daha sonra kafataslarını taşlarla parçalıyorlar. Ardından yakıyorlar. Anası-Babası tanıyamıyor. Annesi, oğlunu ayağındaki benden tanıyor. Onlar, Kürt çocuğuydu. Yavrularımızı katlettiler. 16-17 yaşındaki bu çocukların ne suçu vardı? Fakirlere kurban eti dağıtıyorlardı. Yarabbi! O yavrularımıza rahmet eyle. Kabirlerine nur eyle. Ailelerine sabır eyle. Vallahi, kendi çocuğum kadar üzüldüm.” diyerek Kobani bahanesiyle Diyarbakır’da katledilen Yasin Börü ve arkadaşları olayına tepki gösterdi.

“PKK, Marksist, Leninist ve dinsiz bir terör örgütüdür.”

Yasin Börü ve arkadaşlarına karşı işlenen vahşeti işleyenlerin biraz güçlenmesi durumunda hiçbir Müslümana merhamet etmeyeceğini belirten Cüppeli Hoca, “ Hey gidi, sakallı-sarıklı olup da bu PKK’yı destekleyenler! Aklınızı başınıza toplayın! Önce sizin kafanızı kesecekler. Desteklemeyin bunları! Komünist bunlar! Dinsiz Bunlar! Nasıl bir Molla sakalıyla gidip de bunları destekler. Özgürlük hareketiymiş! Ne özgürlüğü ya! Onlar, sizi kullanır. Yönetimi ele geçirdikten sonra, ilk kesecekleri kafa sizin ki. Hacıyım-Hocayım deyip de bunları destekleyenler var. O bunlara destek veren Mollalardan, hacılardan, hocalardan uzak durun. Hakkı görmeyenden Şeyh olmaz. Kominizm’e hizmet edenden Şeyh olmaz.  Allah, bu zalimleri kahretsin. Allah, öldürülen yavrularımıza rahmet etsin. Allah’ım Doğu ve Güneydoğu’ya Sulh ve sükûnet eyle. Allah’ım özellikle orada yaşayan Müslüman Kürt halkına, eskisinden bin kat daha fazla okuyacakları, ilim öğrenecekleri medreseler ve mektepler nasip et. Dine hizmet edebilecekleri ortamlar nasip et. Bu komünistler, ateistler ve dinsizler; 30 yıldır perişan etti Müslümanları. Kur’an kurslarını yaktılar; imamları öldürdüler. PKK, Marksist, Leninist ve dinsiz bir terör örgütüdür.” diyerek tepki gösterdi.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir