• DOLAR 34.228
  • EURO 37.474
  • ALTIN 2869.587
  • ...
İstanbul Valiliğinden Ebola açıklaması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL - İstanbul Valiliği, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan dün akşam saatlerinde Ebola şüphesiyle Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırılan Fildişi Sahili vatandaşı kadınla ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, tetkikler sonucunda sıtma teşhisi konan hastanın enfeksiyon servisine yatırılarak tedavisine başlandığı belirtildi.

Fildişi Sahili vatandaşı bir kadın hastanın Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Polikliniğine 15 Ekim Pazartesi günü saat 17.00 sıralarında başvurduğu belirtilen açıklamada, "25.09.2014 tarihinde Ülkemize giriş yapmış olan hasta Batı Afrika ülkelerinden gelmesi ve yüksek ateşi olması sebebi ile aksi ispatlanıncaya kadar Ebola şüpheli vakası olarak değerlendirilerek, muayene edildiği Acil Servis bölümünde tedbir amacıyla kısa süreliğine hizmete ara verilmiş, içeride bulunan hastaların tedavisine ve çok acil hastaların kabulüne devam edilmiştir. Yapılan tetkikler sonucunda hastaya sıtma teşhisi konmuş ve enfeksiyon servisine yatırılarak tedavisine başlanmış olup saat 01.00`dan itibaren Acil Servisin bütün bölümleri hizmete açılmıştır." denildi.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir