• DOLAR 34.277
  • EURO 37.692
  • ALTIN 2911.6
  • ...
Kaymakamdan PKK'nin katlettiği kişilerin ailelerine taziye ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Kızıltepe’de faaliyet yürüten oda başkanları ile beraber Kızıltepe’ye bayram ziyareti için geldikleri esnada PKK’liler tarafından katledilen Suudi Arabistan vatandaşı Fehad İbrahim Elduveric ile Suriye vatandaşı Abdullah Muhammed Latif’in kayınları Muhammed İbrahim’ in evine giderek taziye ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Ermiş, taziyeleri ilettikten sonra ilçede yaşanan acı olayların müsebbibi kişilerin araştırıldığını ve sorumluların mutlaka adalete hesap vereceğini söyledi. Ayrıca bölgenin huzurunu kimsenin bozamayacağını belirtti.

Muhammed İbrahim ise, bir mülki amirinin kendilerine taziye ziyaretinde bulunmasından dolayı memnuniyetini dile getirerek acılarının bir nebze olsun hafiflediğini söyledi.  İbrahim, “Abdullah Muhammed Latif’ in eşi dul, çocukları ise babasız kaldı. Onlara bakacak kimse yok.”diyerek Türkiye’de kalabilmeleri için destek istedi. Kaymakam Ermiş de, Suriye vatandaşı olan Latif’in ailesine her türlü desteği vereceklerinin sözünü verdi.

Hatırlanacağı üzere, Suudi Arabistan vatandaşı Fehad İbrahim Elduveric ile Suriye vatandaşı Abdullah Muhammed Latif, Kızıltepe’de ikamet eden akrabalarına bayram ziyaretinde bulunduktan sonra uçak bileti ve pasaport işlemleri için gittiği Mardin’den dönerken Kobani saldırısı bahanesiyle yol kesen PKK’li çeteler tarafından alı konulduktan sonra vahşice katledilmişti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir