• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Galericiler sitesi esnafı yol istiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL-Bingöl Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi’nde bulunan Oto Galericiler Sitesi esnafı, sitede yolun olmayışından ve yol kenarında biriken tozlardan dert yanıyor.


Yaklaşık iki yıldır Oto Galericiler Sitesi’ne taşındıklarını ifade eden çevre esnafı, soludukları her nefeste adeta toz yuttukklarını belirterek, yolun bir an önce yapılmasını istedi.


“Bingöl’e yakışmayan bir Galericiler Sitesine sahibiz”


Yolun olmayışından dolayı her tarafın toz ve çakıl ile kaplandığına işaret eden çevre esnafı, ‘‘İçinde bulunduğumuz mevsimden ötürü rüzgâr ve yağmur sık sık görülüyor. Buna bağlı olarak her taraf  toz ve çamur içinde kalıyor. Her  gün  iş yerlerimizin önünü silip temizliyoruz. Ancak yarım saat sonra yine eski halini alıyor. Bingöl’e yakışmayan bir Galericiler Sitesine sahibiz. İki yıl önce yol yapım sözü verildi, fakat yol yapılmadı. Galericiler Sitesinden ziyade sanayi sitesini anımsatır bir hal aldı. Oduncusundan marangozuna kadar  her meslekten esnaf, bu sitede yer alıyor. Bu yolun ivedi bir şekilde yapılmasını istiyoruz. Çünkü önümüz kış olduğu için burada çamurdan geçilmez.’’ Diyerek sitemlerini dile getirdiler.  (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir