• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
Ceyhan HÜDA PAR ilçe başkanına HDP`den açık tehdit
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - HDP`nin çağrısının ardından sokakları savaş alanına çeviren PKK/DBP yandaşları tarafından düzenlenen saldırılarda yaralanan B.Solak`ın ağabeyi olan HÜDA PAR ilçe başkanını tehdit ettikleri bildirildi.

DBP`li yöneticilerin HÜDA PAR Ceyhan İlçe Başkanı Kenan Solak’a amcası aracılığıyla tehdit mesajı gönderildiği belirtildi. Kenan Solak’a amcası (A.S) aracılığı ile gönderilen mesajda, en kısa zamanda evini boşaltıp Ceyhan`ı terk etmesini, terk etmediği taktirde başına gelebilecek bir olaydan kendilerinin sorumlu olmayacaklarını ilettiler.

HÜDA PAR İlçe Başkanı Kenan Solak`ın da bu mesaja karşılık, "Saldırıya uğrayan benim evim, tahrip edilen benim işyerim. Eğer birilerinin evini boşaltması gerekiyorsa o da bizim varlığımızdan rahatsız olan DBP ve PKK`dir. Evimde meydana gelecek herhangi bir zarardan bizi bu şekilde rahatsız edenler sorumludur." dedi.

7 Ekim Salı günü çıkan olaylarda PKK yandaşları tarafından işyerleri yakılan Kenan Solak`ın kardeşi B.Solak, işyerine giderken silahlı saldırıya uğrayarak yaralanmıştı.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir