• DOLAR 34.298
  • EURO 37.509
  • ALTIN 2917.488
  • ...
GK muhabiri: `Haber için oradaydım`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MRK - PKK/HDP çetelerinin Köy Der`e gerçekleştirdikleri saldırılarda yer aldığı iddia edilen GK muhabiri Rojhat Doğru, olaylarla ilgisi olmadığını sadece haber amaçlı orada bulunduğunu söyledi.

Görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda yayınlanan haberde geçtiği gibi saldırganlarla birlikte hareket etmediğini ifade eden Doğru, "Söz konusu görüntüler tarafımca Bağlar BDP İlçe Binası giriş kapısı önünde çekilmiştir. Bu görüntüler sırasında iki taraf arasında çıkan silahlı çatışmanın ortasında bir gazeteci refleksiyle hareket edip görüntü aldım. Bu sırada vücuduma 4 adet saçma isabet etmiştir. Bir gazeteci olarak olay anında yaralandığımı belgelemek için kendi yaralı görüntülerimi de çektirip, bunu bağlı bulunduğum Gelê Kurdistan TV’ye haber olarak gönderdik." dedi.

Sosyal medya üzerinden fotoğrafının kullanılarak tehdit mesajları aldığını belirten Doğru, "Bu durum şahsım ve ailem adına bizleri üzmüş, çalıştığım kurumu da ayrıca sıkıntıya sokmuştur." İfadeleriyle olaylarda yer almadığını söyledi.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir