• DOLAR 32.473
  • EURO 34.712
  • ALTIN 2436.353
  • ...
IMC TV Kışkırttı Çeteler Saldırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

PKK/KCK çetesinin sözcülüğüne soyunan ve merkezi İstanbul’da bulunan İMC TV,  çetelerin; insanlık dışı, gayri ahlaki saldırılarını DİHA menşeli iftiralarla sentezleyip yayınlıyor.

Hiçbir neden yokken HÜDA PAR ve Mustazaflar Cemiyeti başta olmak üzere İslami kesime saldırıları İŞİD üzerinden meşrulaştırmaya çalışan İMC, PKK/KCK’nin TÜRKSAT üzerinden yayın yapan medya organı haline geldi.

Hayat felsefelerindeki daniskalı yalanları, makyevalist yaklaşımlarına baş tacı yapan dinsiz çetenin Siyonistlerden aldığı emirle İslam’a açtığı savaşı, İŞİD’le ilişkilendirmek için çaba göstermesi aynı güruhun 90’lı yıllardaki yalanlarını hatırlattı.

Kürdistan’da camilere, Kur’an kurslarına ve Müslüman şahsiyetlere uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıları, HÜDA PAR’lıların provokasyonu olarak göstermeye çalışan İMC TV, gün boyunca yaptığı haberlerde HÜDA PAR ve Mustazaflar Cemiyetini İŞİD destekçisi olarak göstermeye çalıştı.

İŞİD felsefesini benimsemediğini her ortamda dile getiren HÜDA PAR, Kobani’den göç eden Kürtlere kucak açmış ve her türlü yardımı bu güne kadar yaptı ve yapıyor. Rojava`dan kaçan hiçbir Kürde bu güne kadar bir bardak su vermeyen PKK/HDP, belediyeler aracılığıyla sadece YPG çetesine ve Irak`tan kaçan Yezidilere yardım etti. Müslüman Kürtlere sadece düşmanlık yapan PKK’nin sözcülüğüne soyunan İMC’nin bu değirmene su taşıyarak kimlere hizmet ettiği görülüyor.

IŞİD’in  az sayıdaki militanla yaptığı saldırılar karşısında on binleri bulan PKK/PYD’linin kaçışı, bu örgütlere büyük prestij kaybettirdi. Koalisyon güçlerinin bombardımanına rağmen ilerleyen IŞİD karşısında kaçmak zorunda kalan PKK; sözüm ona düşmanı Türk devletinden adeta yalvararak yardım istiyor. Kuzey Kürdistan’da saldırdığı masum sivilleri IŞİD destekçisi göstermeye çalışan PKK çetesi, İMC TV gibi medya organları ile algı oluşturmaya çalışıyor…  (Yusuf Azad)

Bu haberler de ilginizi çekebilir