• DOLAR 34.239
  • EURO 37.68
  • ALTIN 2919.399
  • ...
Evde Yalnız Bırakılan 3 Çocuk Yangında Öldü!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP- Nurdağı ilçesinde Aslı Demircan, evde uyuyan 3 çocuğunun üzerine kapıyı kilitleyerek alışverişe çıktı. Evde çıkan yangında çocuklar dumandan zehirlenerek hayatlarını kaybetti.

Olay, Akşam saatlerinde ilçeye bağlı Aslanlı Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Akşam yemeği için alışverişe çıkan Anne Aslı Demircan evde uyuyan çocukları, 6 aylık Zeynep, 4 yaşındaki Mehmet Fatih ve 3 yaşındaki Fatma Nur`un üzerine kapıyı kilitleyerek çarşıya çıktı.

Bir süre sonra evden duman çıktığını gören komşuları, durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Evden çocuk çığlıkları geldiğini fark eden komşuları, kapı ve pencereleri kırıp baygın halde bulunan çocukları evden çıkardı. Bu sırada eve gelen anne Aslı Demircan ise sinir krizi geçirdi.

Çocukları evden çıkaran komşular, hemen 112 acil servisi arayarak ambulans istedi. Ancak görevlinin ilçede 1 ambulans olduğu ve onunda bir hastayı Gaziantep`e götürdüğünü söylemesi üzerine çocuklar özel araçla Nurdağı Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. Durumları ağır olan çocuklar, burada ilk müdahalenin ardından çevre ilçelerden çağırılan ambulanslarla Gaziantep Çocuk Hastanesi`ne sevk edildi. Gaziantep`te tedaviye alınan çocuklar, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Şefik Mert - İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir