• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-08 Ekim Cumartesi Günü Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle;

Doğuş Gazetesi; `Trenin Çarptığı Yaşlı, Hayatını Kaybetti`
Kurtalan-D.Bakır seferini yapan yolcu treni, rayların üzerinde duran ve duyma özürlü olduğu tahmin edilen bir vatandaşa çarparak ölümüne neden oldu.

`Kredi Kartı El Yakıyor`
Halka çok cazip olarak sunulan kredi kartları dokunanı adeta yakıyor. Günümüzde hemen hemen her evde bulunan kredi kartlarını bilinçsizce kullananlar faiz bataklığına düşüyor.

Mezopotamya Gazetesi; `Tren Can Aldı`
Batman`da rayların üzerinden karşıya geçen yaşlı adam, Kurtalan-Diyarbakır seferini yapan yolcu treninin çarpmasıyla hayatını kaybetti.

`Batman`a Yeni Mezbahane`
Batman`da yıllardır hem halk sağlığı hem de çevreyi ciddi şekilde tehdit eden hayvan kesimlerinin yarattığı sıkıntıları giderecek modern kesimhane projesinin temeli atıldı.

Pusula Gazetesi; `Badem Ağaçlarından Bereket Fışkırıyor`
Güneydoğu Anadolu Bölgesi`nde bu yıl badem ve sumak bereketi yaşanıyor. Beklenenin çok üstünde ürün alan köylüler fiyatın düşüklüğünden şikâyetçi.

Barış Gazetesi; `Şafak Vakti Gelen Ölüm`
Kurtalan-D.Bakır seferini yapan yolcu treni, rayların üzerinde duran ve duyma özürlü olduğu tahmin edilen bir vatandaşa çarparak ölümüne neden oldu.

`Bol Yağışın Semeresini Alıyoruz`
Güneydoğu Anadolu Bölgesi`nde bu yıl badem ve sumak bereketi yaşanıyor. Beklenenin çok üstünde ürün alan köylüler fiyatın düşüklüğünden şikayetçi.

Umut Gazetesi; `Baharın Bereketi Şimdi Yaşanıyor`
Güneydoğu Anadolu Bölgesi`nde bu yıl badem ve sumak bereketi yaşanıyor. Beklenenin çok üstünde ürün alan köylüler fiyatın düşüklüğünden şikayetçi.

`Batman`da Gizli Tehlike "Kredi Borçları"`
Batman`da kredi borçluların yaşadığı sıkıntılar önemli seviyelerde. Halka çok cazip olarak sunulan kredi kartları dokunanı adeta yakıyor.

Medya Gazetesi; `Tandırda 20 Günlük Terk Edilmiş Bebek Bulundu`
Batman`ın Hürriyet Mahallesinde bulunan 406 sokak ile 409 sokak arasında bulunan bir tandırın üstünde terk edilmiş halde bir erkek bebek bulundu.

`Tren Öldürdü`
Dolum kavşağında Kurtalan`dan Batman`a gelmekte olan yolcu treni 65 yaşlarındaki engelli bir erkeğe çarptı. Olay yerinde hayatını kaybeden engelli hastane morguna kaldırıldı.

Batman Postası Gazetesi; `20 Günlük Bebek Tandırda Bulundu`
Hürriyet Mahallesindeki bir sokakta bulunan tandırın üzerinde 20 günlük olduğu belirlenen bir bebek bulundu. Tandırın üzerinde bulunan 20 günlük bebeğe, vatandaşlar bulup, polise haber verdi. Polis bebeği teslim alıp, çocuk şubesine götürdü. Polis, erkek bebeğin, ailesini tespit amacıyla başlatılan çalışmaların devam ettiği söyledi.

Batman Gazetesi; `Kredi Kartı El Yakıyor`
Halka çok cazip olarak sunulan kredi kartları dokunanı adeta yakıyor. Günümüzde hemen hemen her evde bulunan kredi kartlarını bilinçsizce kullananlar faiz bataklığına düşüyor. Bankalarda hesabı sürekli dönen esnafların birçoğu ise bankalardan kendilerine verilen sözde imkânlar yüzünden şuan gizli iflas etme noktasında.

Batman Çağdaş Gazetesi; `8 bin köylüye 150 milyon TL!`
Düşük yoğunluklu savaşta köyleri zarar gören ailelerin başvurduğu 5233 sayılı terör ve terörle mücadelede doğan zararların karşılanması yasasında Batman ve ilçelerinde 18 bin 500 davanın 16 bin 500`ü tamamlandı. Komisyon yetkilisi Rauf Bozkurt, bin 800 dosyanın da üç ay gibi bir sürede karara bağlanabileceğini söyledi.
Veysi Rüzgar - İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir