• DOLAR 32.579
  • EURO 34.998
  • ALTIN 2462.58
  • ...
Gaziantep'te kaçakçılık baskını
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP- Gaziantep Şahinbey ilçesi Serinevler Mahallesinde A.K. isimli şahsın ikametine yapılan baskında 69 kilo esrar ele geçirildi.

Ekiplerin geldiğini fark eden A.K. isimli şahıs ve ismi belirlenmeyen arkadaşı kapının arkasına evdeki kömür torbalarını yığınak yaparak kapının açılmasını engellediği ve evde bulunan esrar maddesini yakmaya çalıştıkları belirtildi.

Olay yerine çağrılan itfaiyenin çabasıyla söndürülen yangından kurtarılan 2 şüpheli şahıs, ambulans ile hastaneye gönderilirken, yangın söndürüldükten sonra evde yapılan aramada ise 69 kilo 100 gram esrar maddesi ele geçirildiği belirtildi.

Şüpheli şahıslar tedavileri yapıldıktan sonra haklarında yasal işlem yapılarak sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak ceza evine gönderilmiştir.

Öte yandan Gaziantep Kilis Yolu üzeri Onkoloji Kavşağı civarında bir minibüse yapılan baskında ise 1 ton 65 kilo gümrük kaçağı çay ele geçirildi. Olayla ilgili E.Ç. isimli şahıs gözaltına alınarak, hakkında yasal işlem yapıldıktan sonra mahkemeye sevk edildiği bildirildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir