• DOLAR 34.402
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.24
  • ...
Yarım kalan taziyeevi yardım bekliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman’ın Hürriyet Mahallesi’nde 4 mahallenin birleşerek yaklaşık bir yıl önce başlattığı taziyeevi inşaatının bitirilebilmesi için hayırseverlerden yardım bekleniyor.

Batman’ın Güneykent, Çamlıca, Hürriyet ve Seyitler mahallesi sakinleri, yaklaşık bir yıl önce inşaatına başlanan taziyeevinin yapımı için bütün imkanlarını kullandıklarını dile getirdiler.

Taziyeevi inşaatı sorumlusu Fadıl Kavak, kaba olarak büyük bölümünün bittiği taziyeevinin inşaatının maddi imkansızlıklar yüzünden durduğunu söyledi. Önümüzün kış olduğunu ve taziyeevinin bu şekilde kullanılamayacağını belirten Kavak, “Biz hayırsever halkımızdan inşaat için yardım etmesini istiyoruz.” dedi.

Mahalle sakinlerinden Ferhan Rüzgar, “Taziye evimiz yarıda kaldı. İhtiyacımız çok, taziye evimizi bitirmek istiyoruz. Taziyeevinin hayrını ben cami hayrı olarak görüyorum. Allah rızası için herkesin yardım etmesini istiyoruz.” şeklinde konuştu. 

Taziye evinin kabasının bittiğini  belirten Ali Kardaş, “Kalan ihtiyaç sıva, kapılar, fayans işi. Hem içten ve dıştan sıva olacak. Hayırseverlerden yardım bekliyoruz.” ifadelerini kullandı. (Veysi Rüzgar-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir