• DOLAR 34.265
  • EURO 37.564
  • ALTIN 2896.099
  • ...
"Belediyeye ait cami tuvaletleri hijyenik değil"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ELAZIĞ- Palu merkez Hacı Ali Uğur Cami  altında bulunan ve belediye iş merkezinin karşısında olan  belediye tuvaletlerinin temizlenmediğini ifade eden Palulu esnaf, bakımsızlıktan dolayı tuvaletlerin insan sağlığını tehdit ettiğine dikkat çektiler.

Palulular caminin altında bulunan belediyeye ait tuvaletler için belediyenin görevli tahsis etmesi gerektiği çağrısında bulundular.

Belediyeye ait tuvaletlerin sağlığı tehdit ettiğini ileri süren esnaf Hüseyin Şahin, tuvaletlerin hijyenik olmadığını ve tuvaletin bakımsız olduğunu belirtti.

Esnaf Hüseyin Şahin daha sonra,  “ yetkililer konuyla biran önce ilgilenmeliler. Bu durumdan Palu halkı çok rahatsız oluyor. Buraya görevlilerin atanması hem insanlara ekmek kapısı olur hem de halkın mağduriyeti giderilir. Yetkililerden bir an önce gereğinin yapılmasını istiyoruz,” dedi.

Diğer bir esnaf Şerafettin Yaşar ise tuvaletlerin hijyenik olmamasından dolayı herkesin muzdarip olduğuna dikkat çekerek, “Tuvaletler çok bakımsız ve pislikten içeri girilmiyor. Kapılar kırık kapılar yakılmış durumda, abdest alınacak yerler çok kirli durumdadır.  Bununla beraber sabun ve deterjan sıkıntısı da yaşıyoruz. Camii imamlarının ve müftülüğün de bu durumu düzeltmesi için gerekli çalışmaları yapmasını bekliyoruz. Eğer  kimse ilgilenmeyecek ise tuvaletler paralı olmalıdır çünkü başka çözüm yolu kalmıyor. Sorun sadece camii tuvaletleri değil, Belediye İş Merkezinin karşısında bulunan tuvaletlerin durumu da aynı.” Dedi.

Yaşar Şahin ise, Belediye İş Merkezinin karşısında bulunan tuvaletlerin çok bakımsız olduğunu belirterek, “Temizlik yok, elektrik yok tuvaletlerden pislikten geçilmiyor. Yetkililerin bu durumu düzeltmesi için gerekli çalışmaları yapmasını bekliyoruz.” Diyerek yetkililere çağrıda bulundu.  (İLKHA-Ebubekir Alkan)

Bu haberler de ilginizi çekebilir