• DOLAR 34.216
  • EURO 37.624
  • ALTIN 2876.297
  • ...
Gaziantep'te zabıtadan bayram denetimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP – Gaziantep Zabıta Daire Başkanlığına bağlı motorize, mobil, sivil ve resmi ekipler; dilenci, seyyar satıcı, işportacı gibi olumsuzluklara karşı, ayrıca vatandaşın alışveriş yaptığı işletmelerde rutin denetlemelerin dışında, satışa sunulan ürünler ve satış ortamlarında gerekli denetimlerin yapılması yönünde görevlendirildi.

Zabıta ekiplerinin, trafiğe kapalı yaya bölgelerinde alışveriş yoğunluğu göz önünde bulundurularak, bayrama kadar 24 saat boyunca görev yapacağı belirtildi.

Bayram süresince kurbanlık satış ve kesim yerlerinde ekipler görevlendiren Zabıta Daire Başkanlığı, , vatandaşın sorun yaşamaması için gerekli tedbirler aldıklarını açıkladı. Belirlenen kurban kesim alanları dışında, park yerleri, kentin ana arterleri özellikle cedde ve sokaklarda belediye alanlarında gelişi güzel kesimlerin olmaması, kale civarı, dere kenarı ve diğer caddelerde kelle ütülmemesi, kaldırımlarda deri alım satımı yapılmaması ve çevre kirliliği oluşturulmaması yönünde vatandaşlardan daha duyarlı davranılması talep edildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir