• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Tarsus'a" Yeni Yoğun Bakım Ünitesi"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Türkiye Kamu Hastaneleri Kurum Başkanı Uzman Doktor Zafer Çukurova, Tarsus Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinin ve acil girişinin yeniden yapılması için talimat verdi.

Beraberinde Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Mali Hizmetler Başkan Yardımcısı Dr. Fuat Kantarcı, Mersin KHB Genel Sekreterimiz  Uzman Doktor  M. Yavuz Gözükara ile Mersin KHB Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Doçent Doktor Yılmaz Tezcan, Mali Hizmetler Başkanı Doktor Atakan Kızılok, İdare Hizmetler Başkanı Doktor Hasan Dinçer'in de bulunduğu ziyaret sırasında Devlet Hastanesi binasında çeşitli birimleri ziyaret ederek, Tarsus Devlet Hastanesi Genel Yöneticisi Uzman Doktor Cehdi Ertong'dan bilgi aldı.

Tarsus Devlet Hastanesinde bünyesinde bulunan Yoğun Bakım Ünitesinin yeniden yapılarak, hizmete girmesi için talimat veren Türkiye Kamu Hastaneleri Kurum Başkanı Uzman. Doktor Zafer Çukurova, "Devlet Hastanesinin ihtiyaca daha fazla cevap vermesi noktasında Yoğun Bakım Ünitesinin yapılması için talimatlarımızı verdik. Projesi zaten hazır.  Ödeneği gönderdik, yakında ihaleye çıkacak.” Dedi.

Tarsus Devlet Hastanesi ziyaret sırasında hastane bünyesindeki tüm birimleri ziyaret ederek, eksikliklerin giderilmesi noktasında iyi bir çalışmaya imza atacaklarını ifade eden Türkiye Kamu Hastaneleri Kurum Başkanı Çukurova daha sonra,"Acil Servis'in yeniden yapılarak vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti vermesi için hazırlıklarımıza başladık. Proje aşamasında olan Acil Servis'imizde en kısa zamanda yapılacak” ifadelerine yer verdi. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir