• DOLAR 34.203
  • EURO 37.924
  • ALTIN 2923.529
  • ...
Ana Okullara Hediye
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Merkezi İstanbul`da bulunan ve 0-14 yaş aralığına yönelik yayınlarda Türkiye`nin en çok tercih edilen yayınevlerinden olan, Doğan Egmont Yayıncılık Batman Anaokullarında kullanılmak üzere 40 Bin 580 adet kitap, oyuncak ve çeşitli eğitim materyalleri hediye etti.

Doğan Egmont Yayıncılık tarafından Batman`a gönderilen kitaplar ve çeşitli oyun ürünleri Kardelen anaokulunda yapılan törenle öğrencilere dağıtıldı. Törene Batman İl Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa ve Şube Müdürü Mehmet Sait Başaran katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, öğrenci masalarına oturarak öğrencilerle sohbet etti. Akboğa, burada yapmış olduğu açıklamada; "Çocuk ve genç yayınlarında pazarda lider konumda olan Doğan Egmont yayıncılık, ilimize çocukların zihinsel gelişimlerini sağlayacak olan ve eğlenirken öğreten çeşitli eğitim materyallerinden oluşan 40580 adet ürünü ilimizde bulunan anaokullarında kullanılması için göndermiştir. Buradan Doğan Egmont yayıncılık firmasına teşekkür ederim." İfadelerini kullandı.

Halid Coşkun-İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir