• DOLAR 32.585
  • EURO 35.061
  • ALTIN 2460.541
  • ...
Vali Güzeloğlu'ndan Çukurova vurgusu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - İş dünyası temsilcileri, Mersin Sanayici ve İşadamları Derneği’nde (MESİAD) ağırlanan Vali Güzeloğlu’na Çukurova’ya katkılarından dolayı teşekkür etti.

Toplantıda ilk olarak söz alan MESİAD Başkanı Mehmet Deniz, “Sayın Valim, bizlere kol kanat gerdiniz. Sayenizde çok şey öğrendik. Bu şehirde sinerji yarattınız, sizlerden çok yararlandık. Bize gösterdiğiniz ilgi alaka ile yılmadan ilimizi daha iyiye taşıyacak uğraşları verdik. İmajımız olarak görülen birçok şeyi düzelttiniz. Sadece Mersin değil Çukurova’da değişim dönüşüm gerçekleştirdiniz. Sizin ayrılmanız bizim için bir kayıp ancak Kocaeli de artık valimizden dolayı bizim yerimiz, ilimiz oldu” dedi.

“Çukurova, verim alacak”

Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) Başkanı Süleyman Sönmez ise, “Bu vedanın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bir eğitimciyi, bir bölgeye çok şey kazandıran, iki şehri harmanlayan, iki şehrin bir bütün olması için uğraşan bir dostu uğurluyoruz. Çukurovalı olmanın verimini sosyal hayatta, iş dünyasında ve sanatta da almaya başlayacağız. Sizin çalışkanlığınız imrendiğimiz bir özelliğiniz” ifadelerini kullandı.

“Çukurova, ilerlemeyi sağlayacak”

Ziyarette son olarak söz alan Vali Güzeloğlu ise konuşmasının büyük bölümünde Çukurova Bölgesi’nin önemine vurgu yaptı. Vali Güzeloğlu, “Ülkemizin gelişmesini ve ilerlemesini sağlayacak bölge Çukurova’dır” dedi.

İş dünyası temsilcilerine “Adana ve Mersin birlikteliğinde dostça tanıyıp gönül hanesine katmaktan çok büyük bir mutluluk duyduğum dostlarım” diye hitap eden Vali Güzeloğlu, “Emanetin değerini bilerek ve bir gün onu teslim edeceğinizi bilerek çalışırsanız, karşılığında hayırlı hizmetlerde bulunarak, gönüllerde olarak emaneti verirseniz o zaman mutlusunuz demektir. Çok şükür bu açıdan biz hep birlikte Mersin’in her kesiminden insanlarıyla bir bütün olarak güzel işler başardık” diye konuştu.

Vali Güzeloğlu, konuşmasının devamında,  “Ben tamam oldum diyen, eksiklik içindedir. Hiçbir zaman durmadan hep daha iyiye giden bir hedef olmalı. Birlik ve beraberlik içinde kardeşçe, et ve tırnak gibi bütünlük içerisinde yaşamak ve bu hedefe koşmak gerek. Bırakın Mersin’i, Çukurova’nın gelişmesini, potansiyelini kullanarak hedeflerine ilerlemesi gerektiğini ifade ettik. Ülkemizin gelişmesini ve ilerlemesini sağlayacak bölge Çukurova’dır. Her şeyin en güzelinin Çukurova ile buluşmasını temenni ediyor, hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından ÇUKUROVA SİFED Başkanı Süleyman Sönmez, Vali Güzeloğlu’na işlemeli tabak hediye ederken, MESİAD Başkanı Deniz de çiçek sundu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir