• DOLAR 32.505
  • EURO 34.791
  • ALTIN 2441.532
  • ...
"Skandal" haberine vali ve emniyet müdüründen yalanlama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS- Bitlis’te 3 polisin hayatını kaybetmesinin ardından bazı yayın organlarında çıkan ‘Çok Mazot Yakıyor Gerekçesiyle Devriye Aracı İptal Edilmiş’ haberine Bitlis Bitlis Valisi Valisine yalanlama geldi. Orhan Öztürk gazetecilere yaptığı açıklamada, böyle bir uygulamanın söz konusu olmadığını, bu tür araçlarda yakıt sıkıntısının bulunmadığını söyledi.

Öztürk, açıklamada, “Bazı internet sitelerinde olay günü polis devriye araçlarının yeterli mazot desteğinin verilmediği bundan dolayı devriye sayısının az olduğu şeklinde bir takım haberler çıktı. Burada bir şeyi düzeltmekte fayda var. Bizim emniyetimize ait araçların devriye görevi yapmaları da dahil olmak üzere en ufak mazot veya akaryakıt sıkıntısı söz konusu değildir. Özellikle bu tür zırhlı araçlarda limitsiz yakıt kullanma imkanımız vardır.” Dedi..

Açıklamanın devamında bu anlamda bir ödenek sıkıntımız asla söz konusu olmadığı belirtilerek, “Bu anlamda çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını özellikle belirtmek isterim. Asılsız yapılan haberler hakkında hukuki işlemleri avukatlarımızın aracılığıyla yapacağız.” İfadelerine yer verdi.(Şükrü Tontaş-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir