• DOLAR 34.166
  • EURO 38.218
  • ALTIN 2920.218
  • ...
Polis Memuruna Tefecilik Gözaltı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Antalya`nın Döşemealtı İlçe Emniyet Müdürlüğü`nde görevli polis memuru M.E. ve ağabeyi H.E., tefecilik yaptıkları iddiasıyla gözaltına alındı.

Olay, adı açıklanmayan bir kişinin cumhuriyet savcılığına ihbarıyla ortaya çıktı. Polis memuru M.E. ve ağabeyi H.E.`den faizle para aldığını söyleyen kişi, ağabey- kardeşten şikayetçi oldu. Bu sırada polise giden ikinci bir kişi de yine polis memuru ve ağabeyinin kendisine faizle para vererek tefecilik yaptığını söyleyip şikayetçi oldu. Savcılık talimatıyla harekete geçen polis, ağabey ile kardeşi evlerinde gözaltına aldı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanan polis memuru M.E. ve ağabeyi H.E.`nin evlerinde yapılan aramalarda, çok sayıda senet ve tapu ele geçirildi.

Sorgulanmak üzere Mali Suçlar Büro Amirliği`ne götürülen kardeşler, geceyi nezarethanede geçirdi. Sabah saatlerinde adliyeye çıkarılan ve tutuklanma istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen polis memuru ile ağabeyi, 10`ar bin TL kefalet, yurt dışına çıkış yasağı verilerek tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir