• DOLAR 32.241
  • EURO 34.841
  • ALTIN 2420.32
  • ...
6 Kişilik Ekipten Örnek Çalışma!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Konya Camileri Temizleme Derneği Başkanı Rıza Mendi, yaklaşık 5 yıl önce Konya`ya gelen dünyaca ünlü bir hafızın, kent merkezindeki bir camide Kur`an okuma programına katıldığını söyledi.

Kendisinin de katıldığı bu programda caminin avizelerinin ve halılarının kirliliğinden adeta utandığını ifade eden Mendi, o günden sonra cami ve mescitlerin temizliği için harekete geçmeye ve birşeyler yapmaya karar verdiğini bildirdi.

Cami temizleme timinde yer alan 6 kişilik ekibin işinde profesyonelleştiğini anlatan Mendi, caminin büyüklüğüne göre günde 1 veya 2 ibadet yerinin temizliğini gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

``HEDEF, TEMİZLENMEDİK CAMİ VE MESCİT BIRAKMAMAK``

Mendi, bu ekibin tüm masraflarının hayırsever vatandaşların bağışlarından karşılandığını vurgulayarak, ``Derneğin kurulduğu günden buyana 4 yıl içinde yaklaşık 2 bin 500 cami ve mescidin temizliğini gerçekleştirdik. Hedefimiz ilçe, belde ve köylerde temizlenmedik cami bırakmamak`` diye konuştu.

Cami cemaati de ekibin 4-5 saat çalıştığı camide temizlenmedik yer bırakmadığını vurgulayarak, ekibe çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir