• DOLAR 32.589
  • EURO 35.041
  • ALTIN 2459.246
  • ...
'Mobil Tanıtım Aracı' Van'a geliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, 16 Eylül-19 Ekim 2014 tarihleri arasında, “Ürün Güvenliği Haftası” çerçevesinde “Led Ekranı Mobil TV” aracılığıyla bilinçlendirme kampanyası başlattığı belirtildi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, 16 Eylül-19 Ekim 2014 tarihleri arasında, “Ürün Güvenliği Haftası” çerçevesinde hazırlanan görseller ve yapılacak olan etkinlikler mobil Tv aracından vatandaşlarla buluşacak.

13-19 Ekim, “Ürün Güvenliği Haftası” dolayısıyla 81 ilde etkinlik düzenleneceği belirtilen açıklamada, 16 Eylül 2014 Salı günü Kayseri’den yola çıkan mobil tanıtım aracı, sırasıyla Malatya Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin, Diyarbakır, Van, Erzurum, Gümüşhane, Trabzon, Ordu, Samsun, Çorum, Kırıkkale, Ankara, Kocaeli ve Bursa illerini ziyaret ettikten sonra Manisa’da son bulacak.

Mobil aracın 25 Eylül 2014 tarihinde Van’da olacağı belirtilen açıklamada, “Ziyaretlerde şehir meydanlarında stantları kurularak farkındalık oluşturma ve bilinçlendirme faaliyeti yürütülüyor. İnsanların ürün güvenliği konusunda bilinçlenmesi ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın bu konuda gerekli çalışmaların anlatıldığı etkinliklerle bakanlık uzman ve uzman yardımcıları görev alıyor. Tanıtıcı broşürlerle bazı promosyonların dağıtıldığı etkinliklerde gün boyu led ekranlarından tanıtıcı ve öğretici yayınlar yapılıyor” denildi. (Hacı Yılmaz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir