• DOLAR 34.3
  • EURO 37.459
  • ALTIN 2922.608
  • ...
Muhtarlar mahalle sorunları için bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ - Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Merkez muhtarları ve gazetecilerle toplantı yaptı.

Muş Merkez Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ekrem Yadigâr Turhan’ın ev sahipliğinde yapılan 3.üncü toplantıya Belediye Başkanı Feyat Asya, Mahalle Muhtarları ile gazeteciler katıldı.

Yapılan toplantıda muhtarlar sorun ve sıkıntılarını dile getirdi. Muş’un hemen her mahallesinde, halkın sorunlarını gidermek adına çalışma başlattıklarını ifade eden Başkan Asya, mahalle muhtarlarının görüş ve fikirlerine önem verdiklerini belirtti.

Her ay bir mahallede muhtarlarla bir araya geleceklerini kaydeden Asya, “Mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın temsilcileri olan muhtarlarımız bizim için çok önemlidir. Muhtarlarımızın görüş ve fikirleri bizim hizmet anlayışımızda rol üstlenici olacaktır. Hizmetlerimizi başta eksiklikler olmak kaydı ile vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda yapacağız” ifadelerini kullandı.

Yapılacak olan bu tür toplantılarla mahallelerin eksiklerini de tespit ettiklerini belirten Asya; “Muş altyapı, su, yeşil alan, yol ve benzeri hizmetler noktasında eksikleri olan bir il. Bazı mahallelerimizde öncelikler değişkenlik gösterebiliyor. Bunun için muhtarlarımız ile bir araya gelip öncelik belirliyoruz. Ayrıca yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı da muhtarlarımıza anlatıp, onların fikirlerine de başvuruyoruz” dedi.

Muş’a hizmet noktasında herkesin ödemesi gereken bir borcunun olduğunu söyleyen Asya; “Şehrimiz için yapacak çok işimiz var. Yolumuz uzun, yükümüz ağırdır. Karşılıklı rıza, sağlam irade, fedakârlık, azim ve sebat ile inşallah bu zorlu yolu hep beraber kolaylıkla yürüyerek, halkımıza layık olduğu hizmeti ulaştıracağız” şeklinde konuştu.

Muhtarların sorun ve sıkıntılarına ivedi bir şekilde çözüm üretmeye çalışacaklarını belirten Asya, muhtarlardan halkın sorunlarına karşı duyarlı olmalarını istedi. (M. Şirin Çağlayan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir