• DOLAR 32.591
  • EURO 35.045
  • ALTIN 2461.837
  • ...
Konya Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA - Konya`da yayımlanan bazı gazetelerin bugünkü haber başlıkları şöyle;

Hakimiyet: "Tarihi Fırsat"
ANSİFED Başkanı Vedat Yöndem, Türkiye`nin en önemli gündem maddesinin yeni anayasa olması gerektiğini dile getirdi. Bu konuda Türkiye`nin tarihi bir fırsat yakaladığına vurgu yapan Yöndem, yeni anayasanın nasıl olması gerektiğini de sıraladı.

Memleket: "Film Bitti, Seti Kaldı!"
Tek Türkiye ve Şefkat Tepe isimli dizilerin set olarak kullanıldığı Kilistra resmen tahrip edildi. Tarihi kalıntılar, bu filmlerle verilmek istenen mesajın aksine ne şefkat gördü ne de ` tekmiş` gibi muamele… Konuya muhatap yetkililerinse film izler gibi olaya seyirci kalmaları tam bir vurdumduymazlık örneği…

Merhaba: "Açılmayan Kapı Ölüm Getirdi"
Okul çıkışında evine gitmek için belediye otobüsüne yetişmek isteyen lise öğrencisi Songül Sevinç, aniden hareket eden aracın tekerlekleri altında kalarak hayatını kaybetti.

Anadolu Manşet: "700 Bin Öğretmen Umutsuzluk İçinde"
Milli Eğitim Bakanlığı`nda yaşanan kadrolaşmayı eleştiren Eğitim-İş Konya Şube Başkanı Şükrü Balun, 700 bin öğretmenin umutsuzluk içinde şartların düzeltilmesini beklediğini söyledi.

Yeni Konya: "İş Adamlarının Gündemi, Yeni Anayasa"
Konya merkezli faaliyet gösteren, 7`si il ve 8` i de ilçe olmak üzere toplam 15 dernek başkanı ve genel sekreterinin katılımıyla yapılan ANSİFED Başkanlar Kurulu`nda yeni Anayasanın önemi üzerinde duruldu.
M. Sait Adiyaman - İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir