• DOLAR 34.237
  • EURO 37.665
  • ALTIN 2871.965
  • ...
Tarsus'ta hırsızlık zanlısı 2 kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Tarsus’un Yeşilyurt Mahallesi Köroğlu Caddesi üzerinde meydana gelen bisiklet hırsızlığı ile alakalı polis ekipleri çalışma başlattı.

Polis ekipleri Cami Nur Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi üzerinde şüpheli A.A.(27) çalmış olduğu bisiklet ve bisikletin kilidini kırmak için kullandığı pense ekipler tarafından yakalandı. Şüpheli şahıstan ele geçirilen bisiklet sahibine teslim edilirken, şahıs adli makamların talimatı ile gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheli A.A. (27) hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak Tarsus Kapalı Ceza İnfaz kurumuna teslim edildi.

Öte yandan Şehit İshak Mahallesi 3357 sokak üzerinde de bisiklet hırsızlığı meydana geldi. Hırsızlık olayıyla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri aynı gün Barbaros Mahallesi 0687 sokak üzerinde olayın şüphelisi olarak tespit edilen E.C.A.(19) çalmış olduğu bisiklet ile beraber yakaladı.

Çalınan bisiklet sahibine teslim edilirken, bisikleti çalan şüpheli şahıs adli makamların talimatıyla gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli E.C.A.(19) hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak Tarsus Kapalı Ceza İnfaz kurumuna teslim edildi. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir