• DOLAR 34.215
  • EURO 37.549
  • ALTIN 2878.232
  • ...
Gaziantepliler trafiğe çözüm istiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Gaziantep’in trafik sorununa bir an önce çare bulunulmasını isteyen vatandaşlar, özellikle şehir merkezindeki yolların araç trafiğini taşımadığını belirterek kalıcı bir çözüm bulunmasını istediler.

520 bin öğrencinin bulunduğu Gaziantep’te okulların açılmasıyla beraber sabah saatlerindeki trafik, tam bir çileye dönüşüyor. 3 bin servis aracının da trafiğe çıktığı ilde çarşı merkezdeki birçok caddede trafik durma noktasına gelirken, sürücüler trafikte oluşan uzun kuyruklara tepki gösteriyor.

Gaziantep trafiğinin bu yoğunluğu kaldırmadığını belirten ve alternatif yollarla trafik sorununa çare bulunmasını isteyen sürücüler, “Her sabah saatlerinde yollarda bu şekilde yoğunluk bulunuyor. Kırmızı ışıklarda ancak 15 dakikada çıkabiliyoruz. Okulların açılmasıyla beraber servis araçlarının da trafiğe çıkması ile birlikte trafikteki yoğunluk iyice artmaya başladı. Gaziantep trafiği artık bu yoğunluğu kaldırmakta zorlanıyor. Bu trafik yoğunluğuna bir an önce ve acil bir şekilde çözüm bulunmalıdır.”diyerek yoğun olan trafiğe kalıcı çözüm için adımlar atılmasını istediler. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir