• DOLAR 34.216
  • EURO 37.557
  • ALTIN 2875.523
  • ...
TEGV, Mardin'deki hedefini açıkladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Mardin Temsilcisi Zeynep Fikriye Araz, “2014-2015 Eğitim-öğretim yılında 1500 çocuğumuza kendi okullarında TEGV etkinlikleriyle buluşturmayı hedefliyoruz.” dedi.

Araz, il temsilciğinde düzenlediği basın toplantısında, tüm ilköğretim çağındaki çocukların ücretsiz olarak eğitimlere katılabildiğini ve TEGV etkinlik noktalarında kayıtlar 1 Eylül itibariyle başladığını belirtti.

Araz, “Mardin Merkez Öğrenim Birimi 1999 yılında kurumuş olup, kuruluşundan bu yana binlerce çocuğa eğitim desteği sağlamıştır. 2011 yılına kadar kendi etkinlik noktasında sağladığımız destek etkinlik noktamızın kapanması sonucu okullarda sürdürülmektedir. Gecen eğitim öğretim döneminde Mardin Valiliği, Artuklu Kaymakamlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Artuklu Üniversitesi, Mardin Kent Konseyi, İl halk kütüphanesi ve okullarımızın desteği ile çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Yeni eğitim-öğretim yılında etkinliklerimizin gerçekleşebilmesi için bu kurum ve kuruluşlarla işbirliğimize devam edeceğiz.” diye konuştu. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir