• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Kozluk'ta yangın ucuz atlatıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Batman’ın Kozluk (Hazo) ilçesinde harabeye dönmüş eski bir işyerinde  çıkan yangına  müdahale gecikirken, yangın büyümeden ucuz atlatıldı.

Edinilen bilgilere göre olay, dün saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Esrar içicilerinin mekânı haline gelen Mehmet Bey Cami güzergâhında bulunan eski ve üstü ahşap olan harabe bir işyerinin alt katında yangın çıktı.

Yangının, harabe olan eski işyerini mesken edinen esrar içicileri tarafından yakılan ateş  sonucu çıktığı  ve kova şeklinde tabir edilen biçimde içilen esrardan dolayı çıktığı belirtiliyor.

Duruma tepki gösteren mahalle sakini  aileler, esrar içicilerinin her gün gece harabe eve girdiklerini ve bu ateşi de onların yaktıklarını ifade ettiler.

Kısa zamanda olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yeni getirilen itfaiye kullanımında eksiklikler yaşarken, vatandaşlar itfaiye ekiplerinin deneyimsizliklerinden yakındılar.

Vatandaşlar ise, “Şayet burası harap bir işyeri olmayıp bir ev olsaydı, ev tamamen yanıp içindekiler  de ölüp gitmiş olabilirdi.” diyerek yetkililerin bu konularda daha hassas olmaları gerektiğini söylediler.  (Muhammed Said Aksoy-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir