• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Medyada Yaprak Dökümü Devam Ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye medyasında son yıllarda yaşanan istifalar ve işten atılmalara yenileri eklenmeye devam ediyor. Sadece bugün üç farklı kuruluştan üç farklı isim çalıştıkları gazetelerden ve görevinden ayrıldı. Yavuz Semerci Habertürk`ten, Gülay Göktürk Bugün`den ayrıldı. Cumhuriyet`te ise genel yayın yönetmeni görevini bıraktı.

GÜLAY GÖKTÜRK

Bugün gazetesi yazarı Gülay Göktürk, "36 yıllık gazetecilik yaşamımın yeni bir dönüm noktasındayım. 10 yılı aşkın bir süredir yazdığım gazeteye ve siz okurlarıma veda etme günü geldi." diyerek, gazetesine ve okurlarına bugün veda etti.

YAVUZ SEMERCİ

Habertürk gazetesinin yazarlarından Yavuz Semerci bugünkü yazısında gazeteden ayrıldığını ve yazarlık hayatını da bir dönem askıya aldığını duyurdu. Semerci, bu dönemde Türkiye`de yazarlık yapmanın çok zor olduğunu savunduğu veda yazısında, yazarların görüşlerinin patronların görüşleri olarak algılandığı bir dönemden geçtiklerini söyledi.

CUMHURİYET YAYIN YÖNETMENİ

Cumhuriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Yıldız görevinden ayrıldı. İbrahim Yıldız, Cumhuriyet gazetesi çalışanlarına yolladığı veda mesajında “Gazetemizin bundan sonra da basındaki ayrıcalıklı konumunu, misyonunu koruyacağına ve bayrağı devralacak arkadaşımızın gazetemizi daha da ileri noktalara taşıyacağına inanıyorum” dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir