• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Bursa'da silahlı gasp
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Bursa’nın Kestel ilçesi Turan Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasında gasp yollu hırsızlık olayı yaşandı. Yüzü maskeli ve silahlı 3 şahıs tarafından fabrika çalışanı etkisiz hale getirilerek, fabrika içerisinde bulunan 450 top perdelik kumaş çalındı.


Edinilen bilgilere göre, olayın meydana geldiği yerdeki kameranın görüntü almasını engelleyecek şekilde yönünü değiştiren kişinin Y.A. isimli şahıs olduğu, Y.A’nın beraberinde bulunan bir şahıs ile birlikte Yıldırım ilçesindeki bir araç kiralama şirketinden araç kiraladıkları,  araçla olay mahalli ve Nilüfer ilçesinde bulunan boş bir fabrikaya çok sayıda giriş çıkış yaptıkları,  şüpheli şahısların 6-7 kez kamyon ile gasp edilen malzemeleri getirdikleri tespit edildi.

Jandarma ekipleri tarafından belirtilen adreste yapılan arama sonucunda, muhtemelen yurt dışına sevke hazırlanmış şekilde 329 top kumaş, tanık beyanları doğrultusunda sahte barkot basmaya yarayan 1 adet diz üstü bilgisayar, 2 adet bilgisayar şarj cihazı, 1 adet çoklu USB kablosu, 1 adet barkot cihazı, 1 rulo barkotlanmış etiket ele geçirildi.

Ele geçirilen malzemeler firma sahibi T.Ş.’ye teslim edilirken şüpheli E.Ç. ve R.K. isimli şahıslar yakalanarak adli makamlara sevk edildi. (Sezer Özer-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir