• DOLAR 34.23
  • EURO 37.912
  • ALTIN 2917.833
  • ...
Vali Kıraç'tan yardımcılarına veda yemeği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR  -   Vali Mustafa Cahit Kıraç son Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile görev yerleri değişen Vali Yardımcılarını verdiği veda yemeğinde bir araya getirdi.

Yemeğe, vali Mustafa Cahit Kıraç, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları ve kurum müdürleri katıldı.

Diyarbakır’da yaptıkları hizmetlerinden dolayı Vali Yardımcılarına ve Kaymakamlara teşekkür eden Vali Kıraç, Diyarbakır’dan ayrılan Vali yardımcılarına bundan sonraki görevlerinde başarılar diledi.

Vali Kıraç, “Diyarbakır’da görev yapan arkadaşlarımızın “halka hizmet hakka hizmet” düşüncesiyle görev yaptığını çok iyi biliyorum. Yapmış olduğunuz hizmetleri takdir ederek, teşekkürlerimi bir kez daha ifade etmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Vali Kıraç, “Niyet iyiyse akıbet de iyidir.”

Görev süresince yaptıkları hizmetlerde olabildiğince hataları asgari seviyeye indirmeye çalıştıklarını ve önemli olan iyi bir niyet olduğunu belirten Vali Kıraç, “Niyet iyiyse akıbet de iyidir. İnsanın olduğu her noktaya hizmet götürmek biz mülki idare amirleri olarak, devlet olarak, millet olarak önemli bir görevimiz olduğunu unutmadan sürdürüyoruz, sürdüreceğiz. Hizmet bir bütündür. Bu bütünlüğün içerisinde mülki idare olur, adli hizmetler olur, kolluk hizmetleri olur, sağlık hizmetleri olur. Netice itibariyle halkımıza en iyi hizmetin yolunu bulmak, hepimizin ana hedefiydi. Bunu gerçekleştirmek için gayret gösterdik. Önemli olan bu bayrak yarışında bayrağı burca dikmektir. Arkadaşlarımızın bayrağı burca diktiklerine inanıyorum.” ifadelerini kullandı.  

Veda yemeğinin yendiği konuşma sonunda Vali Kıraç, Vali yardımcıları ve Kaymakamlara hediyeler vererek hatıra fotoğrafı çektirdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir