• DOLAR 32.585
  • EURO 35.057
  • ALTIN 2460.423
  • ...
Oğuzeli'nde öğretmenlere hazırlayıcı eğitim programı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Oğuzeli'nde görev yapan tüm öğretmenlerin katılımıyla 5 günlük hazırlayıcı eğitim programının ardından,  NLP Uzmanı ve Türkiye’nin İlk Düşünce ve Aile Koçu Münir Arıkan tarafından “Öğretmen Geleceği, Geleceğin Öğretmeni" konulu seminer gerçekleştirildi.

Öğretmenliğin, insan mimarlığı olduğunu belirten Arıkan, hızla değişen ve gelişen dünyada öğretmenliğin nasıl bir rol üstleneceğine dair düşüncelerini ifade etti.

Öğretmenlere, öğrencilere takım ruhunun bilincinde olmaları konusunda detaylar sunarak ekip çalışmasının önemini vurgulayan Arıkan, “Öğretmenin geleceği ve geleceğin öğretmeni aynı zamanda geleceğin mimarıdır. Elbette değişen ve gelişen dünyamızda öğretmenlerin de birtakım değişimlere karşı donanımlı olması çok önemlidir. İlimde ve teknolojideki gelişmelerin, insanlığı getireceği noktada, en fazla öğretmenin mahareti ve becerisi etkili olacaktır.” dedi.

Programa katılan Oğuzeli Kaymakamı Arif Gül ise, geçtiğimiz yıl Anadolu Lisesinin ilk mezunlarını vermesiyle birlikte bu dönem için eğitim camiasından beklentilerinin yüksek olduğunu dile getirdi.   (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir