• DOLAR 34.261
  • EURO 37.627
  • ALTIN 2873.969
  • ...
Batman Valisi incelemelerde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN – Batman Valisi Azmi Çelik,  hastane, eğitim kurumları ile Batman Cumhuriyet Başsavcısını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Batman Valisi Çelik ilk önce, Eski Devlet Hastanesi ile Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde incelemelerde bulunarak yetkililerle görüştü.

İncelemeler esnasında Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu ve sağlık yöneticileri, binaların durumu ile ilgili Vali Çelik’e bilgi verdiler.

Çelik, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinide ziyaret ederek yeniden düzenlenen ve daha geniş bir alana taşınan yeni Acil Servis ünitesini gezdi. İnceleme esnasında Hastane Yöneticisi Dr. Halit Demir, hastanenin işleyişi ve çalışmalar hakkında Çelik’ bilgi verdi.

Çelik, hastanede yatan çocukları da ziyaret ederek şifa temennisinde bulundu.

Vali Çelik daha sonra Özel Doğa Koleji ve Özel Basut Koleji’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.  Okul girişlerinde okul kurucuları ve yöneticileri tarafından karşılanan Çelik yöneticilerden okullar hakkında bilgi aldı.

Batman Valisi Azmi Çelik, göreve yeni başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten’i Savcılık makamında ziyaret etti.

Çelik son olarak, Batman Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten’ü ziyaret etti. Çelikîn Ziyaretine Hasankeyf Kaymakamı Temel Ayca eşlik etti.

Çelik,  2014 Adli ve İdari Yargı Yaz Kararnamesiyle Batman Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Kasım Tüten’e yeni görev yerinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Savcılık makamında Cumhuriyet Başsavcısı  Tüten ile bir süre sohbet eden Çelik, kentin tüm kurumlarının koordinasyon içinde çalışmaları gerektiğinin, huzuru ve asayişinin sağlanmasında idare ve yargının işbirliğinin önemli olduğunu belirtti.

Cumhuriyet Başsavcısı Tüten ziyaretlerinden dolayı Çelik’e teşekkür etti. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir