• DOLAR 34.294
  • EURO 37.509
  • ALTIN 2928.132
  • ...
LYS'de başarılı oldu otomobili kaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi, üniversite sınavında Türkiye genelinde ilk 10’a giren bir öğrenciyi otomobil, ilk bine giren 55 öğrenciyi de bisikletle ödüllendirdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Lisans Yerleştirme Sınavı öncesi üniversite adaylarını motive etmek amacıyla ödüllendirme kampanyası düzenlemişti. Üniversite sınavında Türkiye genelinde ilk 10’a giren öğrencilerin otomobille, ilk bine giren öğrencilerin de bisikletle ödüllendirileceği kampanya için Merinos Park’ta tören düzenlendi. Öğrenci ve ailelerinin katıldığı törende Türkiye altıncısı olan Ömer Faruk Köse otomobille, ilk 55’e giren öğrencilerde bisikletle ödüllendirildi.

Ödül töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “İltifat marifete tabidir. İltifat görmeyen marifet zayidir. Daha önce yaptığımız kampanyada iki öğrencimiz otomobil kazanmıştı. Bu yıl bir öğrencimiz kazandı. Gönül ister ki 12 branşta da ilk 10’a giren tüm öğrenciler Bursa’dan olsaydı ve 120 otomobil verseydik. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu sayı daha da artacak. Ben üniversite sınavında başarı göstererek bu ödülleri almaya kazanan tüm öğrencilerimizi ve ailelerini kutluyorum. Bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından ilk olarak Türkiye genelinde ilk bine giren 55 öğrenciye bisikletlerini hediye eden Başkan Altepe ve protokol üyeleri daha sonra Türkiye altıncısı olan Ömer Faruk Köse’ye otomobilinin anahtarını teslim etti. (Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir