• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
İLKHA Genel Müdürü Mardin`de Ziyaretlerde Bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - İlke Haber Ajansı (İLKHA) Genel Müdürü Mahmut İrtem, Mardin’e gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Genel Müdür İrtem’e İLKHA Mardin Bölge Koordinatörü M. Salih Keskin, Kızıltepe muhabirleri Mehmet Aslan ve Mahsum Erden eşlik etti. Ziyaretlerde çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

İlk olarak Mardin LİFE Gazetesini ziyaret eden İLKHA) Genel Müdürü Mahmut İrtem ve beraberindekileri Mardin LİFE Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nezir Güneş ve Yazı İşleri Müdürü A. Kadir Üründü karşıladı. Karşılık bir sohbet havasında geçen ziyaret yaklaşık 45 dakika sürdü. Mardin LİFE yayın grubu bünyesinde yayın hayatına başlayan Türkiye’nin ilk 5 dilli gazetesi olan Merdin Gazetesini inceleyen İrtem, özellikle Süryanice’nin dikkatini çektiğini söyledi ve başarılarının devamını diledi.

İrtem, daha sonra kısa bir süre önce kurulan Basın İlan Kurumunu ziyaret etti. Şube Müdürü Adnan Günbegi tarafından karşılanan İrtem, yerel basının güçlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Ayrıca Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemil Aydoğan, Yeşilova Gazetesi sahibi Ömer Demir, Kızıltepenin Sesi Gazetesi sahibi İbrahim Aydoğan,  Mardin Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Kurtay, Artuklu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Muzaffer Paşaoğlu, Anadolu Ajansı’ndan Halil İbrahim Sincar, TRT’den A. Vahap Erdoğan, Sabah Gazetesi muhabiri Halit Solhan, İHA muhabiri İsmail Aydoğan ve STK Platformu Başkanı Mehmet Şerif Öter, kendirine yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek kendisine teşekkür ettiler.

İlke Haber Ajansı (İLKHA) Genel Müdürü Mahmut İrtem, ziyaretlerin ardından Mardin’den ayrıldı. (M. Salih Keskin – İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir