• DOLAR 34.2
  • EURO 37.511
  • ALTIN 2885.68
  • ...
Muhtarlardan müdürlerin  görevden alınmasına tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN – Tüm Muhtarlar Derneği, aldıkları düşük puanlar gerekçe gösterilerek görevden alındığı iddia edilen okul müdürlerinin tekrar görevlerine dönmesi için yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Konu ile ilgili açıklaya yapan Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Masum Padir, “Adaletten ve vicdanlardan uzak kesimlerin, idarecilik geçmişine gerek başarılarını gerekse halkın takdirini sığdırmış idarecilere biçmiş olduğu bu harekete, muhtarlar olarak mahalle sakinlerimiz adına vicdanlarımızın rıza gösteremeyeceğinin bilinmesini istiyoruz. İdarecilikteki yetkinliğini kişiliğiyle de perçinlemiş okul müdürlerimizin söz konusu görevlerine yeniden getirilmelerini talep etmekteyiz. Yapılan bu duruma adına her ne verirseniz verin; kıyım, adaletsizlik ve haksızlıktır.” dedi.


Padir, okul müdürlerine puan veren idare heyetinin kendilerine yakın kişilere yüksek puan verirken diğer müdürlere ise düşük puan verdiğini bunun adaletsiz bir uygulama olduğunu savundu. Pamir, aldıkları düşük puanlar gerekçe gösterilerek görevden alındığı iddia edilen okul müdürlerinin tekrar görevlerine dönmesini istedi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir